ep esther alcocer koplowitz - junta general accionistas fcc 2019
FCC - Archivo

FCC s'ha adjudicat el contracte de serveis de recollida de residus sòlids urbans del comtat de Volusia, a Florida (els Estats Units), per a un període de set anys i mig, i per un import de 90 milions de dòlars (uns 84 milions d'euros).

FCC

  • 12,60€
  • -0,47%

El grup controlat per Carlos Slim avança d'aquesta manera en l'estratègia de creixement que la seva filial de serveis aborda al país Nord-americà des de fa cinc anys, on ja suma una cartera de contractes per uns 2.000 milions de dòlars (uns 1.850 milions d'euros).

Amb aquest nou servei, que va començar a operar l'1 d'abril, la filial nord-americana d'FCC Serveis Medi Ambient atén la recollida de residus d'uns 45.000 habitatges.

La companyia presta aquest contracte amb una plantilla de 45 treballadors i una flota de 35 vehicles nous de gas natural comprimit (GNC), alimentats a través d'un sistema de compressor de combustible.

Es tracta del quart contracte que la filial de serveis d'FCC obté a l'Estat de Florida i té la seva base al municipi de Daytona Beach.

Als Estats Units, a través d'FCC Environmental Services, FCC compta amb una cartera de contractes de recollida d'escombraries, reciclatge i tractament de residus sòlids urbans, gestió de residus industrials i descontaminació de sòls, entre d'altres, amb els quals atén una població de més de 8,5 milions de ciutadans.

PRIMERA FONT D'INGRESSOS

El grup, també participat per Esther Koplowitz, reforça el seu negoci de serveis mediambientals al país Nord-americà coincidint amb la recent reestructuració d'aquesta activitat com una filial independent del grup, que, arribat el cas, podria obrir-se a un soci.

FCC Serveis mediambientals és actualment la primera font d'ingressos de la companyia, per davant de la tradicional activitat constructora: li reporta el 46% dels seus ingressos i el 48% del seu benefici brut d'explotació (EBITDA).

A més, aquesta divisió presenta la segona major cartera de contractes del grup, després de la filial d'aigua Aqualia, amb projectes i serveis que reportaran ingressos futurs per valor de 10.366 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador