• Farfetch disposa de més de 280.000 articles en venda a l'actualitat
tienda de ropa

Farfetch, el gegant de la moda del comerç electrònic i rival en línia d'Inditex, es vesteix de gala per a la seva sortida al parquet i es rumoreja que ho farà amb un OPV (Oferta Pública de Venda) de 6.000 milions de dòlars (4.800 milions d'euros) segons informa 'CNBC'.

  • 45,34€
  • 1,43%

Farfetch prepara així la seva estrena al parquet, després de contractar banquers de J.P. Morgan i Goldman Sachs per liderar la seva OPV segons revela 'Financial Times'. Un altre dels seus grans rivals al sector del comerç electrònic, Yoox, té un valor de mercat de 5.000 milions d'euros i els analistes apunten que Farfetch buscaria una valoració similar dels seus actius en borsa.

Farfetch buscarà una valoració similar a la del seu competidor, Yoox, en la seva sortida al parquet

El fundador de Farfetch, Jose Neves, va afirmar al passat mes d'agost al diari 'The Daily Telegraph' que la flotació era "la següent etapa coherent" per la seva companyia, que al febrer de 2017 va copar els titulars dels mitjans de comunicació per fitxar Natalie Massenet, fundadora de l'exitosa Net-a-Porter, en qualitat de copresidenta no executiva.

El model de negoci de Farfetch es basa en permetre a les botigues de roba vendre als consumidors a través de la seva plataforma, en lloc d'ocupar-se la pròpia companyia de l'estoc de les peces. A l'actualitat, Farfetch disposa de més de 280.000 articles en venda. Al desembre de 2017, el cap de Màrqueting de la companyia, John Veichmanis, va destacar a la 'CNBC' que li agradaria que la gent descobrís nous dissenyadors a través d'un algoritme similar al que utilitza Spotify per les seves cançons.

Noticias relacionadas

contador