ep archivo   edificio de la sede de ezentis en madrid
Jesús Hellín - Europa Press - Archivo

Ezentis suma i segueix. Durant el seu segon dia al parquet després que ahir es reprengués la cotització després de romandre suspesa, pels seus problemes de viabilitat, des del 2 de desembre del 2022, la companyia s'ha disparat al voltant d'un 40% (40,44%), fins als 0,22 euros. Cal recordar que ahir Ezentis va pujar ni més ni menys que un 72%.

  • 0,19€
  • -1,04%

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va anunciar divendres passat la decisió d'aixecar, amb efectes de les 8.30 hores d'aquest dilluns, la suspensió cautelar acordada fa més d'un any, de la negociació, a les Borses de Valors i al Sistema d'Interconnexió Borsari, de les accions d'Ezentis.

La CNMV explicava aquell dia que havia pres aquesta decisió "com a conseqüència d'haver estat posada a disposició del públic informació suficient de les circumstàncies que van aconsellar l'adopció de l'acord de suspensió".

Ezentis havia sol·licitat dos dies abans, dimecres, a l'organisme regulador l'aixecament de la suspensió, amb motiu de la publicació dels primers estats financers formulats pel Consell d'Administració després de produir-se la separació efectiva dels perímetres 'Telecomunicacions' i 'Tecnologia' .

"Amb el pla homologat i la reestructuració del deute i la reorganització societària implementades, Ezentis disposa d'oportunitats de creixement de negoci en trobar-se en un context normalitzat. El grup està desenvolupant nous models de negoci i financers amb intensa activitat comercial amb l'objectiu de créixer posant focus al mercat espanyol", destacava la companyia a mitjans de setmana.

Els comptes publicats per l'empresa inclouen uns beneficis de 195,9 milions d'euros als deu primers mesos de l'any, "conseqüència d'haver obtingut una quitació superior al 80% del deute financer".

Així mateix, a l'informe de l'auditor de comptes que va publicar Ezentis dimecres "s'elimina el paràgraf d'incertesa relacionada amb l'empresa en funcionament en entendre aquest que no hi ha dubtes sobre la capacitat del grup per continuar les seves operacions, una vegada que la reorganització societària s'ha culminat amb èxit, i el nou perímetre de la societat cotitzada i les seves filials operatives queda sense deute".

Noticias relacionadas

contador