ep ezentis
EZENTIS.COM
0,20€
  • 0,00€
  • 0,52%

Ezentis ha renovat amb Telefónica Perú el contracte 'Bucle Client' fins al 31 de juliol de 2023. Va entrar en vigència el passat 1 d'agost, encara que la companyia manté amb l'operadora la contractació de serveis ininterrompudament des de 2009, segons han informat aquest dilluns a través d'un comunicat.

En un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Ezentis, que opera i manté infraestructures de telecomunicacions i energies de grans multinacionals en vuit països, explica que aquest contracte s'executarà a l'àmbit geogràfic de Lima i les principals províncies de la zona Sud del Perú.

El contracte comprèn els serveis de Planta Externa, Planta Interna i Atenció Tècnica al Client, que engloben les activitats de disseny de xarxa, obra civil, treballs a la xarxa de coure, coaxial i fibra òptica de Telefónica, instal·lació i manteniment dels diferents productes i serveis de telefonia bàsica, banda ampla i televisió per satèl·lit, atenció en sales de transmissions, estacions i capçaleres, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador