ezentis guillermo fernandez vidal
Ezentis

Ezentis ha informat aquest dijous que la seva filial brasilera, Ezentis Energia, ha estat adjudicatària de la renovació del contracte per part de l'empresa Light Serviços de Eletricidade (Light), per a la construcció i manteniment de xarxa elèctrica a l'estat de Rio de Janeiro.

  • 0,19€
  • -0,53%

El contracte té una durada de tres anys i l'import estimat n’és de 120.500.000 de reals, que equival aproximadament a 30 milions d'euros.

Aquest contracte se suma a altres que Ezentis ja té en cartera amb Light i amb aquesta renovació, Ezentis es posiciona com un proveïdor estratègic per a l'elèctrica, segons ha precisat en una nota de premsa.

Ezentis Brasil suma fins al mes de maig contractació per valor de 148,6 milions d'euros en Energia i Telecomunicacions. La companyia manté contractes de construcció, manteniment i Smart Grid al sector d'energia al Brasil amb diverses empreses del grup Neoenergía (Celpe a Pernambuco, Coelba en Badia, Elektro a Sao Paulo), amb Light a Rio de Janeiro, amb Eletropaulo a Sao Paulo i Siemens/CEMIG en Mines Gerais.

Noticias relacionadas

contador