ezentis fernando gonzalez
0,19€
  • 0,00€
  • 0,53%

Ezentis, a través de la seva filial Excellence Field Factory, ha adquirit la branca d'activitat de Liteyca que integra la cessió de contractes amb Telefónica per un import de 27,5 milions d'euros, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

En concret, aquesta branca d'activitat integra la cessió dels contractes amb Telefónica de Bucle Client i 'Desplegament de fibra Mode Projecte FTTH' a l'àmbit geogràfic de Madrid, Lleó, Àvila, Salamanca, Zamora i Las Palmas i la cessió del personal, els actius fixos productius i els contractes d'arrendament de locals i flota assignats a aquestes províncies.

El preu acordat és de 27,5 milions d'euros que s'abonarà, després del compliment de les condicions habituals per a operacions d'aquest tipus, mitjançant el lliurament en metàl·lic.

Ezentis ha ressaltat que l'adquisició de la branca d'activitat consolida la seva posició en els serveis de xarxes fixes a Telefònica amb uns ingressos addicionals de 45 milions d'euros i un resultat brut d'explotació (Ebitda) addicional de 6,3 milions d'euros.

La companyia finançarà la compra a través d'una ampliació de fins a 30 milions d'euros del préstec signat el novembre de 2018 amb un sindicat bancari liderat per Banc Santander i amb un conjunt de fons de deute assessorats per Muzinich.

Noticias relacionadas

contador