ezentis guillermo fernandez vidal
Ezentis

La companyia d'infraestructures de telecomunicacions, Ezentis, ha aconseguit un contracte al Brasil, a través de la seva filial Ezentis Energia, per a la construcció i manteniment de xarxa elèctrica al nord-est del Brasil. Aquesta adjudicació té una durada de tres anys i l'import estimat de la qual és de 113 milions de reals, que equival aproximadament a 28,2 milions d'euros.

  • 0,19€
  • -0,53%

En concret, l'operativa d'aquest contracte es realitzarà a les regions de Caruaru i Belo Jardim, a l'estat de Pernambuco. "Amb aquest contracte, Ezentis es posiciona com un proveïdor estratègic al sector elèctric al Brasil, a través de l'elaboració de projectes, així com construcció i manteniment preventiu, correctiu i d'emergències de xarxes de distribució en aquest país", afirma la companyia al seu comunicat remès a la CNMV.

Un nou contracte a Llatinoamèrica que suposa el principal mercat de la companyia. El 2017, Ezentis va registrar unes pèrdues de 6,78 milions d'euros a l'any 2017, davant el benefici de 769.000 euros d'un any abans. Uns comptes que van estar marcats pels costos d'arrencada de nous projectes iniciats simultàniament durant aquest exercici per les reestructuracions laborals dutes a terme principalment a Brasil i Perú.

A Espanya, la facturació del grup el 2017 va ser de 36,75 milions d'euros, un 14,44% més que a l'any 2016, amb augments en serveis de l'àrea de tecnologia a Telefónica i contractes de servei per a l'Administració Pública. La xifra de negoci per a Espanya inclou el resultat generat per GTS Thaumat XXI (0,6 milions d'euros), que es va incorporar al grup al començament del segon semestre de 2017.

Noticias relacionadas

contador