• La companyia ha explicat que, actualment, està desenvolupant un projecte de creixement a Espanya
0cb646

Europac (Papers i Cartrons d'Europa) ha arribat a un acord per vendre la seva fàbrica d'embalatge de Tànger a International Paper. L'import de la transacció ha estat de 40 milions d'euros que, després dels ajustos de balanç, assoleix la xifra de 44 milions d'euros. L'operació aporta un benefici net consolidat de 10 milions d'euros a l'exercici 2017, després de les inversions realitzades en la construcció, posada en marxa i explotació del negoci. L'acord de compravenda té l'aprovació del Conseil du concurrence, òrgan de defensa de la competència del Marroc.

  • 0,34€
  • 4,24%

Europac ha explicat que, actualment, està desenvolupant un projecte de creixement a Espanya amb objectiu d'adquirir major quota de mercat, donant major solidesa a la seva política comercial i estratègia d'integració.

En aquest context s'emmarquen l'adquisició de la fàbrica d'embalatge de Lucena (Còrdova), el projecte d'inversió per duplicar la capacitat instal·lada de la fàbrica d'embalatge de Dueñas (Palència) o la inversió prevista en tres línies de convertint en la fàbrica de Alcolea de Cinca (Osca) per transformar la planxa de cartró en embalatge per al client final i incrementar la captació de valor i l'ampliació de la gamma de papers estucats a la fàbrica de Dueñas. Pel que fa al negoci de la gestió de residus, la companyia va adquirir recentment Transcon, un centre de gestió de residus a Valladolid que permetrà a Europac Recicla ampliar la seva oferta de serveis i accedir a sectors d'activitat en els quals abans no hi era present.

Noticias relacionadas

contador