ep endesa 20171117123009
ENDESA

Endesa, a través de la societat íntegrament participada Endesa Red, SA, ha aprovat realitzar una oferta vinculant de compra de la totalitat del capital social de la companyia no cotitzada Empresa de Alumbrado Eléctrico de Ceuta, SA ("EAEC") adreçada a tots els seus actuals accionistes.

  • 17,30€
  • 0,17%

El preu ofert és de 13,21 euros per acció, xifra que suposa un total de 87.514.929 euros, en adquirir la totalitat del capital social. La compra és prèviament condicionada a l'obtenció de la preceptiva autorització per part de les autoritats nacionals de Competència, així com al fet que Endesa Red, SA adquireixi, almenys, una participació de control superior al 50,01% del capital social d'EAEC.

EAEC compta amb més de 30.000 clients i és la principal companyia de distribució i comercialització d'electricitat de Ceuta, territori on Endesa desenvolupa activitats de generació elèctrica, de manera que aquesta operació està en línia amb la seva estratègia de creixement en distribució i comercialització a Espanya i Portugal.

Noticias relacionadas

contador