soria endesa

Endesa, a través de la seva filial d'energies renovables Enel Green Power Espanya (EGPE), ha començat la construcció del seu primer projecte solar a la província de Sòria, una planta fotovoltaica situada a la localitat de Matalebreras que tindrà una inversió associada de 28 milions d'euros.

  • 17,19€
  • 0,23%

El projecte fotovoltaic, anomenat Eugenia, comptarà amb una potència de 38,24 MWp el que permetrà generar més de 72,24 GWh anuals, és a dir, el consum de tota la província de Sòria durant tres mesos, evitant, a més, l'emissió a l'atmosfera d'aproximadament 30.000 tones anuals de CO2.

Endesa, a través de la seva filial renovable EGPE, generarà més de 250 llocs de treball durant la fase de construcció, i un cop estigui operativa, 7 llocs de treball fixos per a l'operació i el manteniment de la instal·lació al llarg dels seus 30 anys de vida útil.

Atesa la necessitat de mà d'obra especialitzada, Endesa ha anunciat que desenvoluparà cursos de formació sobre muntatge de panells solars i operació i manteniment d'instal·lacions, per crear perfils laborals a l'entorn local que puguin arribar a ser contractats per les empreses que duguin a terme les tasques de construcció i manteniment.

Noticias relacionadas

contador