ence energia logo
Ence Energía
3,41€
  • 0,00€
  • -0,06%

Ence es desmarca amb pujades del 4% en l'IBEX aquest dijous. La companyia sembla immune a la recent rebaixa de qualificació duta a terme per Moody's. L'agència creditícia ha mantingut la nota de 'Ba2' però ha canviat la seva perspectiva d'estable a negativa per la caiguda del preu de la cel·lulosa.

Moody's reconeix, malgrat tot, la positiva contribució que fa al negoci del grup la seva divisió d'energies renovables.

Ence va publicar al final d'octubre els seus resultats. La paperera es va apuntar un benefici net de 27,8 milions d'euros durant els nou primers mesos de l'any, és a dir, una caiguda del 69,6% dels seus guanys respecte al mateix període de l'any anterior.

Al seu torn, els seus ingressos de gener a setembre van arribar als 587,1 milions d'euros, un 5,3% menys.

Ence va explicar que "el descens conjuntural de la demanda i l'augment d'inventaris per part dels productors han continuat pressionant a la baixa el preu net de la cel·lulosa fins als 180 dòlars per tona, per sota de la seva mitjana de 10 anys".

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía J.M. Rodríguez destaca que el títol ha registrat el seu primer màxim creixent, "que no és poc". A partir d'ara, "tot apunta al fet que el preu ataqui la part superior del canal baixista".

Noticias relacionadas

contador