ence energia logo
Ence Energía
3,41€
  • 0,00€
  • -0,06%

Torna el malson borsària per Ence. La companyia paperera marca aquest divendres nous mínims anuals (cotitza ara als 3,066 euros, amb una retallada del 2,42%) mentre Kepler retalla el preu objectiu fins als 5,5 euros des dels 7,1 euros. La companyia segueix pensant que Ence té un important potencial (80%), com moltes altres companyies que han decidit apostar per l'empresa després del desastre borsari soferta.

No obstant això, Ence no acaba d'aixecar el cap. Des dels màxims que va marcar a mitjans de setembre, l'empresa es deixa ni més ni menys que un 25%. El fantasma de la crisi de la seva fàbrica de Pontevedra segueix pressionant l'empresa per molt que els experts s'entestin a recalcar que ja ha descomptat el pitjor escenari possible i que els seus fonamentals són bons.

"Construint màxims i mínims decreixents només es pot caure", assenyala José María Rodríguez, expert de Bolsamanía, en analitzar el gràfic de la companyia. El moviment que està fent aquest divendres, perforant suports, deixa la porta oberta a una nova "fuetada a la baixa" amb objectiu de caiguda cap a la zona de suport dels 2,85 euros.

Ence perd l'any més d'un 42% en borsa i és el pitjor valor de l'IBEX amb diferència. La companyia està molt pressionada per la possibilitat que la seva planta de Pontevedra acabi havent de tancar i ja ha dit que la seva baralla allà serà llarga. Alhora, està fent múltiples esforços per minimitzar l'impacte que un possible tancament pogués tenir, potenciant la inversió en altres plantes i congelant les de Pontevedra.

Noticias relacionadas

contador