ep biofabrica de ence en navia asturias
ENCE

Ence, empresa dedicada a la transformació de fusta, ha presentat al Tissue World de Düsseldorf, una conferència comercial dedicada a la indústria del tissú, Naturcell, que pretén ser una alternativa per avançar en la sostenibilitat del paper i reduir-ne l'empremta ambiental.

  • 3,50€
  • -0,23%

L'empresa espanyola ha desenvolupat una cel·lulosa no blanquejada que suposa un consum de fusta més baix, matèries primeres no renovables, aigua i energia en el seu procés de producció, a més d'una menor empremta de carboni.

A la trobada, que ha durat tres dies, s'han donat cita milers de professionals del sector i s'hi han presentat els últims productes en la fabricació de paper i tissú, des de maquinària de conversió de paper i d'envasament, fins a preparació d'estoc, solucions químiques i diferents fabricants del sector.

Roberto Mirande, Director de Desenvolupament de Producte de la companyia, ha assenyalat que l'impuls de productes "que es caracteritzin per la sostenibilitat ambiental és estratègic", ja que la societat es troba "cada vegada més compromesa amb el medi ambient". És per això que Mirande veu necessari “avançar cap a un model de producció i consum més respectuós”.

La companyia emmarca Naturcell dins dels seus productes Ence Advanced, una línia especial "capaç de respondre a les altes expectatives d'un mercat que demana, cada cop més gran, productes d'origen natural, reciclables, biodegradables, i que compleixin amb els més alts estàndards de qualitat i sostenibilitat". A més, gràcies a aquests productes, "la companyia és capaç de subministrar cel·lulosa destinada a múltiples aplicacions en què reemplaça el plàstic o altres materials amb una empremta ambiental superior".

Finalment, Ence ha ofert Naturcell Zero, que és la primera pasta de carboni elaborada per l'empresa i, per tant, la que “obre el camí cap al desenvolupament de nous materials”.

Noticias relacionadas

contador