ep bloques de celulosa en ence navia 20210114115804
ENCE - Archivo

Ence ha participat a la conferència Specialty Papers Europe 2022, organitzada per Specialty Papers Europe i TAPPI i que se celebra a Amsterdam, en què diferents empreses del sector han presentat les seves novetats. La companyia espanyola hi ha donat a conèixer Naturcell, una cel·lulosa no blanquejada i que s'ha desenvolupat a base de criteris de sostenibilitat.

  • 3,26€
  • 0,06%

Aquesta trobada internacional, en què participen més de 25 empreses del sector, ha servit a Ence per presentar un producte que defineix com "la millor alternativa per reduir l'empremta ambiental del seu paper". I és que Naturcell té trets distintius molt marcats: la seva petjada de carboni més petita, un millor aprofitament de l'energia en la seva producció, una reducció significativa dels recursos necessaris, així com la reducció del consum d'aigua.

"L'impuls de nous productes que es caracteritzin per la seva sostenibilitat ambiental és estratègic. Davant d'una societat cada cop més compromesa amb el medi ambient, cal avançar cap a un model de producció i consum més respectuós amb el medi ambient", ha destacat en el marc d'aquesta trobada Roberto Mirande, el director de desenvolupament de producte d'Ence.

La cel·lulosa Naturcell s'emmarca dins de la gamma Ence Advanced, la línia de productes diferenciats d'Ence amb què l'empresa busca respondre a les altes expectatives d'un mercat que demana, cada vegada més, "productes d'origen natural, reciclables, biodegradables i que compleixin els més alts estàndards de qualitat i sostenibilitat”.

Amb ella, la companyia és capaç de subministrar cel·lulosa destinada a múltiples aplicacions en què reemplaça el plàstic o altres materials amb una empremta ambiental superior. A més, destaca Ence, Naturcell compta amb una Declaració Ambiental de Producte (DAP o EPD, per les sigles en anglès) per a cel·lulosa, un programa per a declaracions mediambientals en què s'identifiquen i es reporten els impactes ambientals del producte en base a una Anàlisi de Cicle de Vida (ACV).

Noticias relacionadas

contador