ence energia logo
Ence Energía

Ence cedeix un 5% després de publicar els seus comptes aquest dimecres al tancament del mercat. La companyia ha guanyat un 93% menys al 2019, fins als 9,2 milions d'euros, en un clar reflex del "moment baixista de la cel·lulosa", segons assenyalen els experts de Bankinter.

  • 3,08€
  • 0,72%

Des del banc espanyol també recorden la "pausa per afegir capacitat a la fàbrica de Navia". Al seu torn, sospesen que la divisió de biomassa "creix en beneficis i esmorteeix la ciclicitat de l'activitat de cel·lulosa".

Tot això té lloc "durant un any de fortes inversions, amb altres inversions previstes que caldrà retardar". De cara a 2020, els experts de l'entitat esperen "una suau recuperació de resultats" encara que reiteren la seva recomanació de 'Neutral' i un preu objectiu de 4,05 €/acció".

A Renda 4 són de la mateixa opinió. Els seus experts qualifiquen els comptes d'Ence de "decebedors, amb feblesa en vendes i deterioració de marges, que haurien de marcar un punt d'inflexió". Això sí, "malgrat que el valor està molt castigat, creiem que té potencial i recomanem cautela a l'espera de millores als fonamentals del grup i l'entorn cíclic", conclouen.

Noticias relacionadas

contador