ep archivo   sede de cellnex
EUROPA PRESS - Archivo

Els títols de Cellnex pugen aquest dilluns al voltant d'un 1,5%, col·locant-se entre els més alcistes de l'IBEX 35, després d'una revisió positiva de HSBC. Els analistes han millorat el preu objectiu fins als 61 euros per acció, molt per sobre del nivell en què cotitza actualment.

  • 31,84€
  • 2,48%

La passada setmana, les accions de Cellnex dimecres van acollir amb pujades la seva ampliació de capital de 7.000 milions d'euros.

Cellnex destinarà aquesta ampliació de capital, que s'ha fet a un preu de 36,33 euros, a finançar la recent adquisició d'Hivory (França), l'acord amb DT (Països Baixos) i la compra de Polkomtel Infrastruktura (Polònia). Amb l'operació, a més, l'empresa preveu finançar una cartera de projectes que podria arribar als 18.000 milions d'euros durant els 18 mesos posteriors al seu tancament.

Per la seva banda, Bankinter manté la recomanació de Cellnex en comprar, amb un preu objectiu de 59,10 euros, "per la qual cosa recomanem subscriure aquesta ampliació i/o aprofitar possibles caigudes addicionals per prendre-hi posicions", remarca. Mentrestant, Berenberg segueix apostant per Cellnex i anticipa pujades fins a 75 euros per acció. La companyia reitera el seu consell de compra sobre l'operador de torres de telecomunicacions, en assenyalar que hi ha un interessant "camí alcista" per al valor.

"Just en aquest moment tenim els títols de Cellnex atacant la important zona de resistència que presenta en els màxims de març als 46 euros", apunta l'analista tècnic de Bolsamanía, José María Rodríguez. Afegeix que la setmana passada dèiem de Cellnex que ens agradava on estava començant a rebotar el títol, des del nivell d'ajust/retrocés del 50% de la pujada prèvia. Advertíem de la rellevància del suport dels 40,60-40,90 euros i que mentre no es perfora, el normal seria tornar a la zona dels 46 euros. Concretament, la resistència es troba als 46,11 euros.

Noticias relacionadas

contador