• Aquesta és la segona oferta que rebutja Rockwell, la primera va ser per 27.000 milions de dòlars
  • El president executiu d'Emerson ha assenyalat que lamenta que Rockwell s'hagi negat a discutir la possible unió
emerson david farr
Emerson

El fabricant Emerson Electric ha retirat aquest dimarts la seva oferta de compra sobre Rockwell Automation després que Rockwell hagi rebutjat dues proposicions. La segona oferta de compra era per 29.000 milions de dòlars i Rockwell ja va rebutjar una primera oferta a l'octubre per 27.000 milions de dòlars.

  • 106,41$
  • -0,04%
  • 270,04$
  • 0,11%

"Estem decebuts que Rockwell s'hagi negat fins i tot a discutir la possible combinació de les nostres dues grans companyies", va dir el president executiu d'Emerson, David Farr, en un comunicat que recull Reuters.

Les accions de Rockwell cauen un 2% durant les operacions prèvies a l'obertura del mercat de Wall Street. Per la seva banda, les accions d'Emerson pugen un 1%.

La setmana passada, Emerson va elevar la seva oferta per Rockwell a 29.000 milions, però Rockwell la va tornar a rebutjar l'operació, que pretenia combinar dos dels fabricants de béns d'equip més grans del món.

Rockwell s'ha resistit a les ofertes d'Emerson no només per desacords sobre el preu, sinó també perquè ha argumentat que els clients industrials de la companyia combinada perdrien opcions, perquè els seus productes ja no estarien disponibles en una única plataforma i en un sol entorn de programari.

Noticias relacionadas

contador