ep avionnorwegian 20170531191002
NORWEGIAN

Norwegian posa a disposició dels seus viatgers de vols intercontinentals Wi-Fi gratuït, de manera que es converteix en la primera companyia aèria de baix cost a introduir aquest servei. Els passatgers que volin entre Europa i els Estats Units, Amèrica del Sud i Àsia podran mantenir-se connectats durant el vol mitjançant la connexió d'alta velocitat, tant gratuïta com premium.

Segons ha informat la companyia aquest dimarts, començarà a introduir la connectivitat Wi-Fi a la seva flota de llarg radi, al Boeing 787-9 Dreamliner i al 737 MAX. D'aquesta manera, s'espera que per al 2020 el Wi-Fi estarà instal·lat en més del 50% de la flota de Dreamliners.

El primer Boeing 787-9 Dreamliner de Norwegian en oferir Wi-Fi va ser lliurat a la companyia el passat 18 de desembre, de manera que aquest avió ja ha entrat en servei. Per la seva banda, el desplegament de Wi-Fi a la flota del 737 MAX donarà inici a mitjans de gener de 2019.

Els clients de Norwegian, tant Economy com Premium, tindran l'opció de dos paquets de Wi-Fi en vol

Els clients de Norwegian, tant Economy com Premium, tindran l'opció de dos paquets de Wi-Fi en vol. En l'opció bàsica, gratuïta, podran navegar per la web, mantenir-se al dia en les xarxes socials, enviar i rebre correus electrònics i missatges instantanis utilitzant a bord, i durant tota la durada del vol, els seus telèfons mòbils personals, tauletes i ordinadors portàtils.

Per la seva banda, Norwegian ofereix també a tots els seus passatgers l'opció de Wi-Fi Premium d'alta velocitat, que permet transmetre música, pel·lícules i programes de televisió en Netflix, YouTube i Hulu, entre d'altres. Aquest servei està disponible a un preu de llançament de 12,95 euros per un paquet de tres hores de navegació.

La companyia es va convertir en la primera aerolínia a oferir Wi-Fi gratuït a totes les seves rutes europees el 2011 i també en la primera europea a oferir televisió en viu, el 2015. Des que el 2013 iniciés la seva operativa de llarg radi, Norwegian ha crescut fins a oferir més de 60 rutes intercontinentals entre Europa i els Estats Units, Amèrica del Sud i Àsia.

A Espanya, Norwegian ofereix en aquests moments set rutes de llarg radi, quatre des de Barcelona (Nova York/Newark, Los Angeles, San Francisco/Oakland i Miami/Fort Lauderdale) i tres més des de Madrid (Nova York/JFK, Los Angeles i Boston, aquesta última a partir del maig).

"Milions de clients de Norwegian ja han gaudit de Wi-Fi gratuït al cel europeus i, ara, els passatgers de llarga distància també podran seguir confiant en la connexió a Internet, gratuïta i d'alta velocitat, que personalitzarà i millorarà els seus viatges", ha dit el vicepresident de Desenvolupament de Negoci de Norwegian, Boris Bubresko.

Noticias relacionadas

contador