ep pilotos de ryanair
RYANAIR - Archivo
15,96£
  • -0,24£
  • -0,77%

El sindicat Sepla de pilots ha registrat aquest dimecres un preavís de vaga per als dies de 19, 20, 22, 27 i 29 de setembre, així com la sol·licitud de mediació davant el Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA) per a la resolució de conflictes i, en no resoldre, es procedirà a la convocatòria oficial de vaga davant els organismes pertinents.

L'aturada de deu dies dels tripulants de cabina de la companyia segueix en peu

Els pilots de Ryanair afiliats al Sepla havien donat suport massivament a l'adopció de mesures legals, entre elles la vaga, com a mesura de protesta pel anunciat tancament de les bases de Tenerife Sud, Las Palmas de Gran Canària, Lanzarote i Girona, amb el 90% dels vots a favor.

La secció sindical de Sepla a Ryanair ha convocat una roda de premsa aquesta tarda per explicar els motius de la convocatòria d'aturades en aquesta companyia.

La vaga de deu dies dels tripulants de cabina (TCP) en Ryanair, convocada pels sindicats USO i Sitcpla, per a setembre (1, 2, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 i 29) en contra dels tancaments anunciats, segueix en peu després de fracassar la primera reunió de mediació.

Noticias relacionadas

contador