ep archivo   logo de los laboratorios farmaceuticos rovi en sus oficinas en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Norbel Inversiones, vehicle inversor de la família López-Belmonte, fundadora i accionista majoritària de Rovi, ha venut 560.690 títols de la companyia, representatius de l'1% del capital social, per 37,8 milions d'euros.

  • 79,60€
  • -1,06%

El preu de la venda ha estat de 67,50 euros per acció, xifra que representa un descompte d'un 1,1% respecte al tancament d'aquest mateix dilluns.

Amb aquesta operació, la família López-Belmonte continuarà mantenint la seva posició majoritària a Rovi, amb un 53,17% del capital que, després de l'amortització d'accions recomprades per l'empresa a l'empara de programes de recompra ja finalitzats, s'elevaria a un 55,5%.

Es tracta de la segona col·locació que la farmacèutica fa en menys d'un mes. El 14 de març passat la família fundadora va anunciar una col·locació accelerada de 2,803 milions d'accions de la farmacèutica, representatives del 5% del capital social.

Tant a l'anterior col·locació com a la recentment anunciada, Bestinver ha estat l'entitat intermediària entre el venedor i el comprador, que no ha estat revelat.

Tot i que en l'operació del mes de març passat Norbel Inversiones es va comprometre amb Bestinver a mantenir un 'lock up' de la seva participació durant un període de 180 dies, Bestinver ha accedit a l'aixecament puntual de la restricció de venda en tractar-se d'una única operació de venda que respon a la demanda d'un únic inversor institucional i a un preu superior al d'aquesta col·locació.

L'aixecament del 'lock up' també permet a la possibilitat d'una compravenda addicional d'accions de Rovi, representatives aproximadament d'un altre 1% del capital social, operació que, si s'acordés, estaria en tot cas subjecta a les condicions de mercat i preu i que es podria materialitzar abans del 30 de juny.

Noticias relacionadas

contador