rovi moderna

La família fundadora i accionista majoritària de Rovi (López-Belmonte), mitjançant el seu vehicle Norbel Inversiones, ha comunicat la col·locació privada d'un paquet de 2.803.448 accions de Rovi, representatives d'aproximadament un 5% del capital social.

  • 79,60€
  • -1,06%

L'import de la col·locació ha pujat a un total de 180,8 milions d'euros, i el preu de venda unitari és de 64,5 euros per acció (amb un descompte del 9,4% respecte al tancament d'ahir).

Bestinver ha actuat com a entitat col·locadora a l'operació, anunciada aquest dilluns a la tarda, i que té com a objectiu elevar la liquiditat, tenint en compte l'amortització de les accions adquirides en el marc dels plans de recompra anunciats per Rovi.

“La voluntat del venedor, que és i continuarà sent l'accionista àmpliament majoritari de Rovi, és continuar elevant la liquiditat del valor tenint en compte l'amortització de les accions adquirides en el marc dels plans de recompra anunciats per Rovi. El venedor s'ha compromès amb l'entitat col·locadora a mantenir un lock up de la seva participació restant durant un període de 180 dies”, explica la companyia en una nota.

Com a conseqüència d'aquesta col·locació, Norbel Inversiones continua mantenint una participació majoritària d'aproximadament 55,17% de Rovi, que un cop es produeixi l'amortització de 1.492.108 accions adquirides a l'anterior programa de recompra (i sense perjudici d'aquelles accions que siguin adquirides sota el programa avui en curs, que preveu l'adquisició d'un màxim de 560.700 accions, que també serien amortitzades) pujaria a aproximadament 56,68%.

Noticias relacionadas

contador