ep pagoclientescaixabankapple pay
CAIXABANK

Els clients de Bankia i de Banc Sabadell ja poden utilitzar el servei de pagament per mòbil Apple Pay per abonar les seves compres, segons consta al web d'Apple.

  • 1,45€
  • 1,01%
  • 1,78€
  • 2,65%

Els dos bancs s'uneixen a les altres 18 entitats que ja oferien aquest servei i a les quals pròximament s'incorporaran BBVA i Banca March.

Ambdós bancs s'uneixen a les altres 18 entitats que ja oferien aquest servei

El servei Apple Pay permet abonar, a través dels dispositius iPhone, iPad, Apple Watch i MacBook Pro d'Apple, les compres a supermercats, botigues de roba, restaurants, hotels i molts altres establiments, així com en apps i pàgines web.

A partir d'ara, els usuaris podran associar al servei Apple Pay qualsevol de les seves targetes Visa o Mastercard de crèdits, dèbit o prepagament emeses per Bankia o Banc Sabadell.

En dur a terme una compra, aquest servei utilitza un nombre específic de dispositiu i un codi de transacció únic, amb el qual el nombre de targeta mai queda emmagatzemat en el dispositiu ni en els servidors d'Apple i mai és compartit amb els comerços, per aquest fet les compres són privades, segons assegura Apple.

Les entitats que ja utilitzen aquest servei són American Express, Mastercard, Visa, Bankia, Bankinter, Bankintercard, Boon., Bunq, CaixaBank, Caja Rural, Carrefour Serveis Financers, Evo Banc, Imagin Bank, N26, Openbank, Orange, Banc Sabadell, Santander, Sodexo i Ricket Restaurant Edenred.

Entre els establiments en els quals es poden dur a terme pagaments mitjançant aquest servei de l'empresa de Cupertino es troben El Corte Inglés, Lidl, Zara, Springfield, Carrefour, Starbucks, Vips, Repsol, Cortefiel i Fnac, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador