• No descarten millorar la valoració de la 'teleco'
  • Revisen lleugerament a la baixa el preu objectiu d'Inditex
broker750

Inditex, CaixaBank, Ferrovial, Telefónica i Santander. Els experts de Bankinter aposten per dos bancs, una tèxtil, una constructora i una 'teleco' per guanyar en borsa en aquest mes que s’acaba d'estrenar. Tots ells integren la seva Cartera Modelo Selección 5 accions i per a tots ells, com no podia ser d'una altra manera, tenen una recomanació de compra.

  • 5,12€
  • 0,08%
  • 43,87€
  • -1,57%

Inditex: destaquen la qualitat dels seus comptes, el potencial d'aquells mercats que li queden per explorar i el bon comportament de les vendes en línia. "Mantenim la nostra recomanació de compra però revisem lleugerament a la baixa el nostre preu objectiu a 36,4 després de l'ajust de tipus a Espanya", assenyalen des de Bankinter.

CaixaBank: aquests analistes valoren positivament els seus resultats i anticipen un menor esforç en provisions relacionat amb actius immobiliaris el 2017 i 2018. "Els indicadors de risc mostren una evolució satisfactòria", assenyalen aquests experts. El seu preu objectiu se situa en 3,75 euros.

Ferrovial (entra en lloc d'ArcelorMittal): creuen que mantindrà la tendència alcista, recolzada en l'evolució positiva de les infraestructures clau, en el potencial de millora en autopistes nord-americans, en el punt d'inflexió que està vivint el seu negoci de Serveis, en el menor risc vinculat al Regne Unit i en un nivell d'endeutament raonable i una atractiva rendibilitat per dividend. Fixen el preu objectiu en 21,8 euros.

Telefónica: Bankinter valora positivament els seus resultats de 2016, la reducció del cost de finançament i de les inversions i la rendibilitat per dividend (situada al 5%). El seu preu objectiu se situa en 10,3 euros. "No descartem millorar la nostra valoració si es produeix la tan esperada desinversió en O2. Si bé, el nostre model contempla un despalanquejament orgànic gradual, aquesta operació acceleraria el procés".

Santander: pesa positivament la diversificació d'ingressos del grup per àrees geogràfiques, la contribució de les comissions als ingressos totals i la millora en els índexs de risc, segons aquests analistes. Tenen un preu objectiu per al banc de 5,8 euros.

Noticias relacionadas

contador