ep el presidente de acs florentino perez durante la presentacion con analistas
ACS

L'empresa d'autopistes i aeroports Atlantia, propietat de la multimilionària de la família Benetton, està a punt de convertir-se en l'objectiu d'una guerra d'ofertes en el que podria ser l'operació corporativa més gran d'aquest any.

ACS

  • 39,48€
  • -0,90%

Després de conèixer-se ahir que ACS estudia llançar una oferta per la companyia italiana, aquest dijous s'ha publicat que la família Benetton no està disposada a quedar-se de braços plegats.

Segons informa Bloomberg, citant persones familiaritzades amb l'assumpte, el gegant nord-americà Blackstone està estudiant la possibilitat d'associar-se amb els Benetton per adquirir Atlantia.

ACS va comunicar aquest dimecres, mitjançant una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), que té "un acord exclusiu" amb Global Infrastructure Partners i Brookfield Asset Management per a una possible oferta.

L'interès de Florentino Pérez i d'aquests fons va fer que les accions d'Atlantia es disparessin abans de tancar aquest dimecres, amb una pujada del 2,5%, donant a l'empresa italiana d'infraestructures un valor de mercat de 15.700 milions d'euros.

Atlantia té un valor d'empresa de més de 62.000 milions d'euros, incloent-hi el deute, segons les dades recopilades per Bloomberg, xifra que convertiria l'oferta en l'operació més gran de l'any fins ara si es completa amb una prima, per davant de la compra d'Activivision Blizzard per part de Microsoft. Segons aquesta mesura, també seria una de les operacions d'infraestructures més grans de tots els temps.

Noticias relacionadas

contador