ep archivo   elon musk
TESLA - Archivo

Elon Musk, conseller delegat de Tesla, ha venut 930 milions de dòlars més en accions de Tesla per complir les obligacions fiscals relacionades amb l'exercici de les seves opcions sobre accions, segons mostren els arxius de la borsa nord-americana i recullen diferents mitjans internacionals aquest dimarts.

  • 184,32$
  • 1,73%

Musk va vendre 934.091 accions després d'exercir les opcions de compra de 2,1 milions d'accions a 6,24 dòlars cadascuna dilluns. Les accions de Tesla van tancar als 1.013,39 dòlars. Està obligat a pagar impostos sobre la renda per la diferència entre el preu d'exercici i el valor just de mercat de les accions.

Per segon cop en una setmana, el CEO de Tesla exerceix la seva opció de compra d'accions. Dilluns passat, va vendre 934.000 accions més per 1.100 milions de dòlars després d'exercir opcions per adquirir gairebé 2,2 milions d'accions.

Les dues vendes relacionades amb les opcions es van establir al setembre mitjançant un pla de negociació que permet a les persones amb informació privilegiada de les companyies establir transaccions planificades per endavant en un calendari, segons els arxius de la borsa dels Estats Units.

Remuntant-nos a finals del 2020, l'empresa tenia una opció de compra de 22,86 milions d'accions, que vencen l'agost de l'any que ve, segons Tesla.

El 6 de novembre passat, Musk va fer un sondeig entre els usuaris de Twitter sobre la venda del 10% de la seva participació en Tesla, fet que va fer baixar el preu de les accions de l'empresa després que la majoria assenyalés que estava d'acord amb la venda, segons informa Reuters. Tot i això, no és clar si aquest pla de vendes està relacionat amb l'enquesta de Musk a Twitter.

Noticias relacionadas

contador