dl elon musk the summit 2013
Heisenberg Media via https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en

El conseller delegat de Tesla, Elon Musk, va dir en un tuit publicat aquest dijous a última hora que les "salvatges acusacions" contra ell no són certes.

Musk no va entrar en detalls sobre aquestes acusacions, però la resposta es va produir després d'una informació de Business Insider assenyalant que la seva companyia aeroespacial, SpaceX, havia pagat 250.000 dòlars d'indemnització a una auxiliar de vol que va acusar el multimilionari de conducta sexual inapropiada.

La informació, que va citar entrevistes i documents obtinguts per Business Insider, assenyala que la dona va afirmar que durant un massatge que ella li estava donant, Musk va exposar el seu penis erecte, va tocar la cuixa sense el seu consentiment i va oferir comprar-li un cavall, si feia actes sexuals.

Musk, sense referir-se directament a l'informe, va tuitejar que "perquè consti, aquestes salvatges acusacions són totalment falses". En els teus posteriors, el CEO de Tesla ha fet broma i ha suggerit batejar amb el nom d'"Elongate" l'escàndol. Així mateix, ha dit que els atacs contra ell han de ser vistos des d'una "lent política" i que res no el dissuadirà de "lluitar per un bon futur i el dret a la llibertat d'expressió".

Business Insider va informar que el suposat incident va passar a l'habitació de Musk a bord d'un avió de SpaceX en un vol a Londres a finals de 2016, després que la persona més rica del món demanés a l'auxiliar que li fes un "massatge" de cos sencer".

Musk ha dit a Insider que hi havia "molt més en aquesta història" en demanar a la publicació més temps per respondre a les afirmacions de l'article, segons el mitjà.

Insider va informar que havia canviat el termini de publicació després que Musk demanés més temps per respondre, però que mai va fer més comentaris sobre les acusacions.

El vicepresident d'assumptes legals de SpaceX, Christopher Cardaci, va ser citat per Insider dient: "No comentaré cap acord".

Noticias relacionadas

contador