• La novació ha estat subscrita per les setze entitats participants al finançament
ep elecnor ampliacionla subestacion camamaangola
ELECNOR

Elecnor ha signat una novació del seu contracte de finançament sindicat, ha ampliat el termini de venciment fins a juliol de 2022, ha millorat les seves condicions i ha reduït el seu import a 500 milions d'euros, ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Les accions pugen un 1,6% fins als 12,8 euros.

  • 19,34€
  • 0,00%

En concret, el grup d'infraestructures i energies renovables ha segellat amb un total de 16 entitats financeres la novació del contracte que va formalitzar el 2014, i que ja comptava amb dues novacions als anys 2015 i 2016 que van ampliar el termini i van millorar les condicions originals.

A més, Elecnor ha decidit reduir en 100 milions d'euros el tram crèdit, per adequar-lo a les seves previsions de necessitats financeres, de manera que podrà sumar a l'estalvi en marges el provocat per la reducció en comissions de disponibilitat.

D'aquesta manera, el finançament passa a tenir un límit de 500 milions d'euros, repartits en un tram préstec de 300 milions i un tram crèdit de 200 milions.

La novació ha estat subscrita per les setze entitats participants al finançament. Com a entitats que lideren el finançament, a més de Santander, hi participen Bankia, Caixabank, Abanca, Banc Sabadell, Kutxabank, BBVA i Barclays.

Noticias relacionadas

contador