• La Liga de Fútbol Profesional (LFP) barajó ofertas de Samsung y de una aerolínea del Golfo Pérsico
  • La Liga ha estado vinculada en los últimos 10 años a otra entidad española, el BBVA
La Liga

La Lliga ja té un nou patrocinador, i es tracta d'una altra entitat financera espanyola: el Banc Santander. L'acord entre l'entitat d'Ana Patricia Botín i la Lliga de Futbol Professional (LFP) estaria a punt de tancar-se, tan sols a costa de la signatura, i s'estendria per un termini de tres anys, a partir de 2017.

La designació oficial del banc serà anunciada durant el proper dijous per part del president de La Lliga, Javier Tebas, que buscava un patrocinador que fos local, però amb un cert reconeixement mundial per poder donar nomena a una de les lligues futbolístiques més importants del món, segons afirma El Confidencial. Aquests requisits serien complerts amb escreix pel Banc Santander.

Precisament fa unes setmanes la LFP va anunciar el canvi en la denominació oficial de les seves competicions de Primera i Segona Divisió. A partir de l'1 de juliol de 2016, LaLliga i LaLliga2 són els noms oficials d'aquestes competicions, una mesura que es produeix una vegada conclòs el patrocini amb BBVA.

contador