cbpopular92

La justícia madrilenya s'ha posat al costat d'un empleat del Banc Popular que va subscriure fins a 50 títols per valor de 50.000 euros dels quals es van denominar el 2009: Bons Subordinats del Banc Popular. Els Bons del Banc Popular eren un producte convertible en accions que va començar a comercialitzar-se a l'octubre de 2009.

La resolució jurídica assenyala que el contracte contenia un fort component especulatiu, i un important risc de pèrdua elevada. També indica que el fet d'haver treballat al banc, a la secció de venda d'accions, no el converteix en expert, ja que les accions i els bons no són assimilables.

El magistrat destaca que l'empleat que va vendre el producte va reconèixer en judici que no s'avaluava el perfil abans de la venda del producte, cosa que pressuposa la negligència del banc.

Tal com afirma el lletrat que representa els demandants, Juan José Ortega, aquesta sentència crea un referent important per a aquelles empleats o clients que van adquirir Bons o Deute subordinat del Banc Popular, i que podrien reclamar-lo fins a l'any 2020.

Ortega i García Advocats amb seu a Madrid representa els afectats per Banc Popular a tot Espanya.

Noticias relacionadas

contador