• L'esmentat fons està en negociacions, però que encara "no hi ha cap qüestió concreta"
ep isaac pola 20171003110202
GOBIERNO DE ASTURIAS

El conseller d'Ocupació, Indústria i Turisme del Govern asturià, Isaac Pola, s'ha referit aquest dimarts al fons d'inversió britànic Bybrook, com un dels possibles inversors per Duro Felguera. "Hem tractat de verificar les seves referències a través d'informacions públiques, al Banc d'Anglaterra i en fonts de bancs de dades de caràcter empresàries", ha assenyalat Pola.

  • 0,54€
  • -0,55%

En una comissió parlamentària i a preguntes de Podem, Pola ha dit que l'esmentat fons està en negociacions, però que encara "no hi ha cap qüestió concreta". Tot i això, ha insistit que les decisió final correspon als responsables de Duro Felguera. Aquest dimarts cotitza amb pujades properes al 2% al Mercat Continu.

Després d'assenyalar que no tots els fons d'inversió que arriben a empreses són negatius, Pola ha explicat que el paper del Govern d'Astúries en aquest procés es limita a ser "facilitador" i "implementador" de determinades vies de finançament. En aquest sentit, ha dit que no pot substituir l'Executiu els òrgans del govern de l'empresa.

"Hem parlat amb membres d'aquests òrgans de govern i hem tingut reunions amb possibles inversors que vénen a manifestar-nos els seus plantejaments i les seves intencions", ha explicat Pola, que ha repetit que el Govern autonòmic vol que Duro Felguera mantingui la seva posició competitiva, així com l'activitat i l'ocupació a Astúries.

Noticias relacionadas

contador