deutsche-bank-envisage-de-se-transformer-en-holding
15,72€
  • 0,18€
  • 1,14%

El ministre alemany d'Afers Econòmics i Energia, Peter Altmaier, ha expressat la seva confiança en Deutsche Bank i ha mostrat la seva disposició a prestar "suport polític" al major banc del país, ja que es tracta d'una entitat solvent i pot recuperar-se dels contratemps soferts en el passat.

"Deutsche Bank va patir alguns contratemps en el passat, però és bàsicament sòlid i pot recuperar-se, de manera que la qüestió són els detalls de la seva estratègia", ha assenyalat el ministre alemany en una entrevista a Davos amb la cadena nord-americana CNBC. "Confio en Deutsche Bank i li prestaré el meu suport polític", ha afegit Altmaier.

El nom del major banc d'Alemanya, que presentarà els seus comptes del quart trimestre i del conjunt de 2018 el proper 1 de febrer, ha aparegut insistentment durant els últims mesos com a protagonista d'una fusió amb Commerzbank o algun altre gran banc de la zona euro.

En referència a això, el ministre alemany ha indicat que això és un assumpte que, en primer lloc, afecta els bancs involucrats. "Som una economia de mercat i acceptem les decisions que prenguin els bancs o altres companyies", ha remarcat Altmaier.

No obstant, el ministre alemany ha reconegut que, com a Estat, el govern d'Alemanya té interès que els seus "campions nacionals i campions europeus" gaudeixin d'una bona posició. "Estic convençut que un país com Alemanya té interès en un banc estable i amb bons resultats", ha apuntat.

Noticias relacionadas

contador