ep april 19 2019 - milan italy versace store front mid season and summer fashion trend on the shop
Piero Oliosi - Archivo

Capri Holdings, l'empresa multinacional de moda fundada pel dissenyador Michael Kors, va registrar unes pèrdues netes de 180 milions de dòlars (152 milions d'euros) durant el seu primer trimestre fiscal, finalitzat el 27 de juny, enfront dels guanys de 45 milions de dòlars (37,9 milions d'euros) del mateix període de l'exercici anterior, segons els comptes trimestrals publicats aquest dimecres per la companyia.

La facturació d'aquest trimestre es va desplomar un 67% a causa de l'impacte de la pandèmia de la Covid-19, fins a 451 milions de dòlars (380 milions d'euros). Michael Kors va facturar 307 milions (259 milions d'euros), un 68,7% menys, mentre que Versace va ingressar 93 milions de dòlars (82 milions d'euros), un 55% menys; i Jimmy Choo va facturar 51 milions de dòlars (43 milions d'euros), un 67,7% menys.

Com a resultat del menor volum de vendes, el cost dels productes venuts va ser de 149 milions de dòlars (126 milions d'euros), un 70,9% menys, al mateix temps que les despeses operatives van arribar als 464 milions de dòlars (391 milions d'euros), un 39,7% menys.

El president i conseller delegat de Capri, John Idol, ha destacat que les vendes i el marge de les seves tres marques van aconseguir un rendiment per sobre de les expectatives inicials. "Estem particularment contents amb el sòlid creixement del comerç electrònic, així com amb les millores consecutives de totes les tendències d'ingressos al primer trimestre i al juliol", ha postil·lat.

No obstant això, la companyia no ha desglossat cap estimació financera per al conjunt de l'exercici degut a la "falta de visibilitat" causada per la pandèmia, els fonamentals macroeconòmics i el turisme.

Noticias relacionadas

contador