• Jon McNeill ha d'aconseguir determinats volums de vendes a tot el món durant el tercer i el quart trimestre
ep tesla model 3 20170731110002
TESLA

La companyia automobilística nord-americana Tesla ha sorprès en anunciar que oferirà una compensació variable de 700.000 dòlars (598.290 euros al canvi actual) al seu responsable de vendes globals i de servei, Jon McNeill. Això sí, només ho farà si s'assoleixen els objectius de vendes mundials que s'ha autoimposat la companyia fins a final d'any.

  • 171,89$
  • 2,03%
El bonus també està vinculat al rendiment del servei del vehicle i als costos el 2017

En una comunicació remesa al regulador nord-americà SEC, de la qual es fa ressò Europa Press, la companyia nord-americana el cofundador i CEO de la qual, Elon Musk, ha explicat que ha arribat a un acord en relació amb el pla de retribució de McNeill en cas que la companyia arribi a determinats volums de vendes a tot el món durant el tercer i el quart trimestre.

Així mateix, Tesla ha remarcat que aquest bonus també estaria vinculat a diferents valors financers i operatius relacionats al rendiment del servei del vehicle i als costos el 2017. Igualment, la compensació variable del directiu de Tesla també dependrà que la companyia amb seu a Palo Alto, a l'Estat de Califòrnia, arribi a determinat nivell de satisfacció entre els seus clients de tot el món.

L'empresa automobilística, que ha superat en valoració borsària gegants com BMW, General Motors i Ford, ha destacat que els nivells i valors en relació amb aquest pla de compensació es determinaran de forma separada i ha indicat també que el pagament d'aquest bonus es realitzarà en efectiu, en opcions sobre accions i en títols.

Noticias relacionadas

contador