ep campana de ezentis por el coronavirus
EZENTIS

Les cases d'anàlisis que cobreixen Ezentis recomanen 'comprar' accions de la companyia en plena crisi de la Covid-19 i després de conèixer els seus resultats del primer trimestre.

  • 0,19€
  • -3,57%

La setmana passada, Ezentis va anunciar unes pèrdues d'un milió d'euros al primer trimestre d'enguany, comparat amb un benefici de 0,2 milions d'euros al mateix període de 2019, i va reconèixer un impacte "moderat" de la crisi de la Covid-19 i la volatilitat de les divises a Llatinoamèrica.

Això ha reduït els ingressos de la firma un 16,1% entre gener i març (-8% en moneda constant), fins a 97,8 milions d'euros, amb una cartera de gairebé 800 milions d'euros en contractes pluriennals, la qual cosa suposa 1,8 vegades sobre ingressos dels últims dotze mesos.

Uns dies abans de conèixer aquests comptes, la companyia es disparava després que Berenberg li reiterés el seu consell de 'comprar' i el seu preu objectiu de 0,45 euros per acció. L'alemanya ho té clar: "És un valor resilient que presta un servei essencial".

A més de Berenberg, la resta d'experts que cobreixen l'empresa recomanen igualment 'comprar'. Així, Ahorro Corporación recomana 'comprar', amb un preu objectiu de 0,52 euros; GVC Gaesco fa el mateix, amb un preu de 0,63 euros; i JB Capital Markets també aconsella adquirir accions, amb un preu objectiu de 0,53 euros.

Noticias relacionadas

contador