• L’OPI de les accions de la companyia va ser superada fins a 6.289 vegades
cbhongkongmarketstock

El conglomerat de mitjans xinès Most Kwai Chung ha debutat aquest dimecres a la Borsa de Hong Kong disparant-se un 900% respecte al valor inicial amb el qual trepitjava per primera vegada el parquet.

Most Kwai Chung és l'editorial darrere de la popular revista satírica 100 Most, a més de ser la propietària de la cadena de televisió Most TV.

"Estem molt sorpresos per l'acollida del mercat", ha reconegut un portaveu del grup

L'Oferta Pública Inicial (OPI) de la companyia va ser superada fins a 6.289 vegades, és a dir, que els inversors van voler comprar 6.289 vegades més de les accions ofertes al moment més àlgid de la sessió.

El preu de les accions del conglomerat mediàtic xinès va arribar a disparar-se des dels 0,15 dòlars (0,12 euros) inicials als 1,50 dòlars (1,21 euros) per títol, és a dir, una pujada del 900%. "Estem molt sorpresos per l'acollida del mercat", ha reconegut Ivan Yuen, portaveu de Most Kwai Chung, en declaracions al South China Morning Post.

Després d'aquest màxim assolit durant la sessió, el preu dels seus títols ha acabat tancant als 0,81 dòlars per acció (0,65 euros). "La demanda d'accions es deu en gran part a la pròpia marca", apunta Alex Wong, director de gestió d'actius en Ample Capital en declaracions a 'Business Insider'. "La revista 100 Most i Most TV són populars entre molts habitants de Hong Kong".

Noticias relacionadas

contador