ep archivo   trabajadores de la bodega txabarri recogen uvas durante la vendimia para producir
Iñaki Berasaluce - Europa Press - Archivo

El celler Barón de Ley deixa de cotitzar a la borsa espanyola aquest divendres. La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha decidit suspendre la seva cotització després de finalitzar l'oferta d'exclusió llançada per la pròpia societat.

  • 113,00€
  • 0,00%

L'organisme regulador ha decidit "suspendre amb efectes del dia 8 d'octubre de 2021, a l'empara de l'article 21 de Reial decret llei 21/2017, de 29 de desembre, en haver finalitzat el termini d'acceptació de l'oferta d'exclusió efectuada per la pròpia societat. Aquesta suspensió es mantindrà fins que es produeixi l'exclusió definitiva de la negociació de les accions de l'esmentada societat".

Aquesta oferta d'exclusió es produeix després que el seu màxim accionista, Mazuelo Holdings, hagués arribat al 90,56% del capital. Després d'elevar-hi el seu control fins a aquest percentatge, va llançar una oferta d'exclusió sobre la resta del capital a un preu de 113 euros per acció. El propietari de Mazuelo és l'empresari Eduardo Santos-Ruiz Díaz, president i conseller delegat de Barón de Ley.

Noticias relacionadas

contador