• Planteja que les funcions corporatives desenvolupades a França i Itàlia passin a desenvolupar-se a Barcelona i les funcions d'experiència del client es mantinguin als dos mercats
  • La companyia ha anunciat el tancament definitiu del seu negoci de viatges corporatius
ep dana dunne consejero delegadoedreams odigeo
Dana Dunne, conseller delegat d'eDreams OdigeoEDREAMS ODIGEO

eDreams Odigeo reorganitzarà la seva estructura operativa per reforçar la seva posició com una de les agències de viatges en línia més grans del món. Per això, la companyia ha presentat una proposta, subjecta a consulta, en la qual planteja que totes les funcions corporatives clau desenvolupades a França i Itàlia passin a desenvolupar-se a Barcelona, ​​mentre que les posicions centrades a l'experiència del client es mantinguin als dos mercats.

  • 6,27€
  • 2,45%

Segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), aquesta reorganització li permetrà fer ús de la seva dimensió global per atendre eals seus clients de forma més eficient, alhora que manté la seva perspectiva local per millorar l'experiència de compra en cada mercat.

L'agència de viatges en línia ha anunciat que reorganitzarà la seva estructura operativa per reforçar la seva posició

Així mateix, al seu objectiu de consolidar la seva orientació al segment de viatges d'oci per a particulars, la companyia ha anunciat el tancament definitiu del seu negoci de viatges corporatius. Ja el desembre passat, eDreams Odigeo va vendre la major part d'aquesta divisió de viatges corporatius i ara tancarà la petita part restant. Aquesta decisió permet a eDreams Odigeo centrar-se exclusivament en liderar aquelles àrees alineades amb la seva estratègia de creixement a llarg termini a través d'un model robust capaç d'innovar i implementar noves solucions a tot el món, assegura el comunicat de l'empresa.

També la reorganització permetrà innovar encara més ràpidament i ser encara més eficientment, farà possible mantenir els preus baixos per als consumidors a través de productes i serveis nous que milloraran la seva experiència i els permetrà estalviar més diners durant els seus viatges.

Noticias relacionadas

contador