• Aquesta iniciativa forma part d'un pla estratègic basat en la diversificació d'ingressos i el canvi als preus
cbautomoviles1

L'agència de viatges en línia eDreams Odiego es desploma un 22%, fins als 4,35 euros, en no culminar amb èxit les negociacions per incorporar nous inversors per a l'execució del seu pla de negoci. Després de la revisió d'opcions estratègiques, anunciada el passat 2 de novembre, i després de rebre mostres d'interès per part de diversos inversors potencials, la companyia ha decidit continuar col·laborant en exclusiva amb els seus principals accionistes, els fons Permira i Ardian.

  • 6,16€
  • 0,98%

"Els potencials inversors han assignat un perfil de risc a aquesta transformació que no coincideix amb l'opinió del consell d'administració, que confia plenament en la capacitat de la companyia per executar el seu pla de negoci. Com a resultat, el consell ha determinat unànimement que eDreams Odigeo està en millor posició per maximitzar la creació de valor per a tots els seus accionistes continuant amb l'execució del seu pla de negoci amb Permira i Ardian com a ferms defensors de l'estratègia i l'acompliment de la companyia", anunciava la companyia.

Aquesta revisió de l'estratègia es troba emmarcada dins d'una transformació interna del model de negoci d'eDreams Odiego, basada en dues iniciatives clau: la diversificació dels ingressos i el canvi en la política de preus.

El consell confia que l'equip directiu continuarà executant amb èxit l'estratègia, impulsant un creixement sostenible i maximitzant el valor per als accionistes", ha ressaltat el president del consell d'administració d'eDreams Odiego, Philip Wolf, que ha explicat "la millor posició" que la companyia posseeix actualment de cara a capitalitzar" l'enfocament estratègic renovat, l'èxit operatiu i la posició financera enfortida" del qual gaudeix la companyia.

Per la seva banda, el conseller delegat, Dana Dunne, ha volgut puntualitzar els beneficis que aquest canvi d'estratègia ha suposat per a la companyia, amb "bons progressos" en els seus indicadors de rendiment. "Ens mantenim al bon camí per complir amb els nostres objectius revisats a l'alça per a l'any fiscal 2018, així com per a l'any fiscal 2020", ha ressaltat.

Noticias relacionadas

contador