dana edreams

En el context del trasllat social des de Luxemburg a Espanya, el consell d'administració d'eDreams ha acordat emetre 8,3 milions d'accions. El nombre d'accions correspon a la quantia màxima d'accions disponible d'acord amb el capital autoritzat inclòs als estatuts socials en vigor de la companyia per al seu ús en els plans d'incentius a llarg termini del grup vigents, ha informat la companyia a la CNMV.

  • 6,38€
  • 0,00%

Les accions es lliuraran als beneficiaris d'acord amb el calendari establert pel consell d'administració i, en termes generals, es preveu que tingui lloc a la publicació de la informació financera corresponent a cada trimestre o abans, en cas que es compleixin els objectius fixats en cada pla.

Les accions no lliurades seran cancel·lades després de la finalització dels plans d'incentius. Després de l'emissió, les 8,3 milions d'accions seran mantingudes pel grup com a autocartera i, en conseqüència, els drets econòmics i polítics de les accions de nova emissió es trobaran en suspens.

A conseqüència de l'emissió d'aquests títols, el capital de la societat ha quedat fixat en 11,9 milions d'euros, representat mitjançant 118,8 milions d'accions de 0,10 euros de valor nominal cadascuna. Les noves accions han estat emeses aquest dimarts i s'espera que siguin admeses a negociació oficial a les Borses de Valors de Madrid, Barcelona, Bilbao i València a través del Sistema d'Interconnexió Borsària (Mercat Continu).

Noticias relacionadas

contador