ep recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Edison segueix augurant un descomunal potencial alcista en Oryzon Genomics. Els seus analistes han elevat el preu objectiu de la cotitzada des dels 9,9 fins als 10,6 euros per acció, amb la companyia als 2,68 euros, és a dir, un potencial alcista del 295%.

  • 2,02€
  • 0,00%

Per Edison, les últimes dades publicades per Oryzon en relació al seu estudi Alice són més que suficients per seguir confiant-hi.

"Aquesta és la quarta actualització de l'assaig i les dades són consistents amb l'eficàcia positiva anteriorment demostrada", argumenta Edison al seu últim informe. "Dels 13 pacients avaluats, un 85% ha aconseguit respostes objectives", postil·la.

Edison apuntava a la seva anterior anàlisi que Oryzon gairebé no s'ha vist impactada pel coronavirus: "Tots els seus assajos van ser cancel·lats en aquell moment com a mesura preventiva i han estat reemplaçats per un monitoratge remot". Carlos Buesa, CEO d'Oryzon, va comentar llavors: "Estem molt satisfets amb aquestes noves dades, que mostren un nombre creixent de pacients que responen a iadademstat i contribueixen a un conjunt de dades clíniques en augment que compara bé amb les teràpies combinades més recents emprades com a tractament estàndard per a aquest tipus de pacient ancià amb LMA".

Noticias relacionadas

contador