ep archivo   el presidente de ebro foods antonio hernandez callejas
EBRO FOODS - Archivo

El Consell d'Administració d'Ebre Foods ha acordat a la Junta General Ordinària la distribució d'un dividend de 0,57 euros bruts per acció a pagar al llarg del proper any 2023, segons ha comunicat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 16,02€
  • 0,25%

D'acord amb el comunicat emès per Ebro Foods, el dividend es farà efectiu en tres pagaments de 0,19 euros bruts per acció cadascun. Els pagaments seran realitzats els propers dies 3 d'abril, 30 de juny i 2 d'octubre de l'any que ve.

La companyia va aprovar el setembre passat el pla retributiu de lliurament d'accions per a l'exercici 2022, adreçat a tots els treballadors del grup. La participació és voluntària i el límit màxim de la retribució, variable o fixa, a percebre és de 12.000 euros anuals per cada treballador.

Així mateix, cal recordar que Ebro Foods va reduir el benefici un 47% als primers sis mesos de l'any. Així, els guanys van caure fins als 56,7 milions d'euros entre el gener i el juny de l'actual exercici 2022. Alhora, les vendes van créixer un 25,9% en comparació amb l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador