ep archivo   imagen de archivo una factoria de ebro
EBRO FOODS - Archivo

Ebro Foods ha aprovat el pla retributiu de lliurament d'accions per a l'exercici 2022, dirigit a tots els treballadors del grup, tant de la societat matriu com de les seves filials espanyoles. La participació al pla és voluntària i el límit màxim de la retribució, ja sigui variable o fixa, a percebre en accions d'Ebro Foods és de 12.000 euros anuals per cada treballador.

  • 15,74€
  • 1,29%

Segons ha explicat la companyia mitjançant un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el nombre d'accions que rebrà cada treballador que s'adhereixi al pla serà el que resulti de dividir l'import de la seva retribució que, dins del límit màxim, cada treballador decideixi, entre el preu de cotització de tancament de l'acció d'Ebro Foods a la sessió borsària el dia que s'executi la corresponent operació en virtut de la qual es procedeixi a la transmissió de les accions al treballador adherit al pla.

S'estima que aquesta data tindrà lloc la primera setmana de novembre de 2022. Les accions a lliurar als treballadors procediran d'autocartera.

Amb aquesta finalitat, la companyia adquirirà el nombre d'accions que resulti necessari per atendre les sol· licituds d'adhesió al pla per limport de cotització en el moment de l'adquisició i les mantindrà en autocartera fins al dia del seu lliurament als beneficiaris.

Tant l'import a destinar per a l'adquisició de les accions com el nombre d'accions a adquirir per assignar-los als treballadors serà el que resulti de les adhesions voluntàries. A aquest efecte, el pla preveu que les sol·licituds d'adhesió les comuniquin els treballadors abans del proper 12 d'octubre.

L'objectiu d'aquest pla retributiu és incrementar la participació a l'accionariat dels treballadors del grup que ho desitgin, en permetre'ls la possibilitat de percebre en accions d'Ebro Foods una part de la seva retribució anual, la corresponent a la variable o, si escau, a la fixa.

Noticias relacionadas

contador