• La CEO de Rodilla és la germana del vicepresident del consell d'Ebro Foods i president de Damm, Demetrio Carceller
ep maria carceller consejera delegadarodilla
RODILLA

EEl grup d'alimentació, Ebro Foods, ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) que Maria Carceller, CEO de Grup Rodilla, entra a formar part del seu Consell d'Administració en representació de Corporació Econòmica Delta.

  • 16,04€
  • -0,62%

Conseller ocuparà la vacant deixada per l'alemany Dr. August Oetker. El propietari de la companyia alemanya, que comercialitza, entre altres productes, pizzes congelades entro al consell el 2010 en representació del Grup Damm, que ostenta una participació del 10%. Les altres dues participacions significatives en l'empresa són Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI) amb un 10,3% de l'accionariat i Corporació Financera Alba, SA, el grup d'empreses inversor de la família March, que compta amb una participació del 10%.

La CEO de Rodilla és la germana del vicepresident del consell d'Ebro Foods i president de Damm, Demetrio Carceller. La taula de la companyia que capitalitza 3.100 milions d'euros la presideix Antonio Hernández Callejas, president d'Ebro Foods. Entre d'altres membres rellevants destaca Concepció Ordiz Fuertes, en representació de SEP, i Javier Fernández Alonso, de Corporació Financera Alba.

Noticias relacionadas

contador