deutsche-bank-lancera-lundi-prochain-l-ipo-de-dws

DWS, unitat de gestió d'actius de Deutsche Bank, ha substituït el conseller delegat, Asoka Woehrmann, tot just unes hores després d'una batuda policial en el marc d'una investigació per presumpte rentat de diners.

Les forces de l'ordre van entrar dimarts al matí a les torres bessones de Frankfurt on té la seu el banc més gran d'Alemanya, així com a les instal·lacions properes de DWS. La investigació policial sobre el possible 'ecoblaqueig' subratlla l'escrutini creixent dels gestors a mesura que es dispara la demanda mundial d'inversions ESG.

Agents de la Fiscalia de Frankfurt (Alemanya), així com de l'Oficina Federal de Recerca Criminal (BKA) i funcionaris de l'Autoritat de Supervisió Financera (BaFin) van dur a terme el registre a les oficines de Deutsche Bank i DWS. "Les mesures de la Fiscalia estan dirigides contra persones desconegudes en relació amb acusacions d''ecoblanqueig' contra DWS", ha explicat a Europa Press un portaveu del banc alemany, afegint que DWS ha cooperat contínuament amb tots els reguladors i autoritats rellevants en aquest assumpte i continuaran fent-ho.

DWS s'ha enfrontat a investigacions per part dels reguladors dels Estats Units i Alemanya des que la seva exdirectora de sostenibilitat, Desiree Fixler, al·legués l'any passat que l'empresa va inflar les credencials ESG (mediambientals, socials i de governança), cosa que sempre ha rebutjat la gestora germànica.

Noticias relacionadas

contador