ep duro felguera firmacontratobpla fabricacion12 equiposextracciongaspetroleoazerbaiyan
CEDIDA - Archivo

Duro Felguera està pujant un 6% aquest dimarts, mentre pràcticament tot el mercat espanyol cotitza en negatiu. En una jornada de descensos generalitzats, en la qual l'Ibex es deixa prop d'un 1%, el 'chicharro' es desmarca, amb fortes pujades, sense que hi hagi notícies concretes que justifiquin aquest avanç.

  • 0,55€
  • -1,09%

Juntament amb Duro, només hi ha un grapat de valors del Continu que cotitzin en verd. Destaquen les pujades d'Applus del 4,5% després de publicar resultats (el benefici va pujar un 11% en 2019, fins als 108,6 milions), i els avanços de l'1% d'Atresmedia i Abengoa.

Més enllà d'aquests pocs valors en positius, tots els altres del Continu cotitzen en vermell, mentre persisteixen els temors pel coronavirus i després de la patacada de les bosses mundials durant la jornada anterior. El pitjor dels títols mitjans i petits és Amrest (-7%), seguit per eDreams (-4%) i Berkeley (-4,7%). També estan caient amb força Adolfo Domínguez (-4,5%) o Montebalito (-4%).

A l'Ibex cau amb força Amadeus (-3,5%) per la crisi xinesa, seguit per Ence (-3,23%) i Cie (-2,47%). Els bancs destaquen especialment al selectiu, amb caigudes d'entre el 2,5% a Sabadell i l'1,10% a Santander.

La irrupció del coronavirus a Europa ha generat un nerviosisme insòlit als mercats. L'Ibex va registrar aquest dilluns la major caiguda des del Brexit, i a Wall Street es va viure el major enfonsament des de fa dos anys.

Noticias relacionadas

contador