ep archivo - sede de duro felguera en gijon
EUROPA PRESS - Archivo

Duro Felguera ha remès una notificació a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), dijous a les 23.02 hores, en què informa que "estudia la possibilitat d'obtenir una línia de finançament addicional" mitjançant les mesures urgents habilitades pel Govern mitjançant una línia d'avals a operacions de finançament atorgades per entitats financeres i gestionades per l'ICO.

  • 0,54€
  • -0,18%

L'empresa va caure amb força ahir a la borsa per les notícies relacionades amb els seus problemes financers. Mitjançant aquest comunicat a la CNMV ha volgut aclarir els seus plans, que busquen pal·liar els efectes que "determinades circumstàncies sobrevingudes i alienes a la companyia, com són la guerra d'Ucraïna, l'alça generalitzada dels preus dels materials i l'energia o l'actual situació de conflicte entre Algèria i Espanya, poguessin tenir en la seva activitat ordinària, amb finalitat de prendre les mesures correctores necessàries i anticipar-se a situacions futures”.

Duro Felguera ha afegit que està buscant "altres vies de finançament" per emprendre el seu pla de viabilitat, "incloent-hi la relativa a un projecte d'inversió rellevant a Astúries i línies d'avals addicionals als quals ja disposa per cobrir les necessitats en la contractació de nous projectes futurs". Així mateix, ha volgut subratllar que aquesta dinàmica "és pràctica habitual a la companyia".

Noticias relacionadas

contador