duro felguera bolsa portada

Duro Felguera s'ha disparat un 232% fins als 0,2 euros enmig dels rumors d'interès de la seva ampliació. Divendres passat, la companyia va assegurar que diverses companyies poden arribar a comprar un 25% del seu capital social.

  • 0,54€
  • -0,55%

A més, el volum de títols negociat és el doble que la mitjana diària. Fins a les 14.30h d'aquest dilluns, Duro Felguera havia negociat 2.970.000 d'accions, enfront dels 1,47 milions d'accions que negocia de mitjana.

La mateixa companyia a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va confirmar que els noms dels potencials inversors són "METCO, ACEC i TSK", unes companyies que "han manifestat el seu interès en subscriure accions que, en conjunt, suposaria prendre al voltant d'un 25% del capital social resultant després de l'ampliació".

Aquesta ampliació de capital va ser aprovada per la CNMV el passat 28 de juny, amb un valor de 125 milions d'euros, en què, a més, l'enginyeria no va subscriure cap contracte amb entitats asseguradores.

Acacio Rodríguez, president de l'enginyeria, ha apuntat en una entrevista que anirà a l'ampliació i que comprarà accions de Duro Felguera. El passat 3 de juliol va començar el període de subscripció preferent i de sol·licitud d'accions addicionals, que es durà a terme mitjançant l'emissió i posada en circulació d'un màxim de 4.656.000 d'accions ordinàries de nova emissió, de 0,01 euros de valor nominal cadascuna.

Noticias relacionadas

contador