ep archivo - instalaciones de duro felguera en gijon
EUROPA PRESS - Archivo

Duro Felguera ha comunicat que durant la sessió celebrada aquest dimarts del Consell Gestor del Fons de Suport a la Solvència d'Empreses Estratègiques (FASEE) s'ha aprovat la modificació del pla de viabilitat millorat i actualitzat de Duro Felguera, cosa que permet l'execució de la segona fase de l'operació d'ajuda autoritzada al Consell de Ministres el 9 de març passat.

  • 0,54€
  • -0,55%

El Consell Gestor ha validat el memoràndum econòmic que suporta el pla de viabilitat, millorat i actualitzat per Duro Felguera. Aquest pla de viabilitat va acompanyat de l'acord amb les entitats financeres per al refinançament del deute, així com per a la posada a disposició de la companyia d'una línia d'avals per a contractació de fins a 80 milions d'euros.

Aquesta aprovació del Consell Gestor serà elevada al Consell de Ministres per a la seva autorització, i permetrà posteriorment el desemborsament, a través d'un préstec participatiu, dels 80 milions restants del suport públic temporal de 120 milions aprovat el març del 2021.

D'altra banda, es manté el compromís d'incorporar un soci industrial a la companyia. Actualment, el procés està actiu i es continuen rebent mostres d'interès i anàlisi de potencials inversors.

Amb l'obtenció d'aquest suport financer públic temporal, el refinançament del deute financer i la disposició de la línia d'avals, Duro Felguera assegura que afronta el futur amb optimisme per projectar-se al mercat a través de les diferents línies de negoci, que presenten grans oportunitats i potencial creixement.

Noticias relacionadas

contador