• The Phone House Espanya és el principal distribuïdor espanyol de serveis de telecomunicacions multioperador
dominion

Dominion ha arribat a un acord amb el grup Dixons Carphone per a l'adquisició de la totalitat del capital social de The Phone House Espanya per 55 milions d'euros, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El preu s'abonarà en dos terminis, el primer d'ells a la data de tancament i el segon, al gener de 2018.

  • 3,48€
  • 5,45%

The Phone House Espanya és el principal distribuïdor espanyol de serveis de telecomunicacions multioperador. La cadena independent aposta per una estratègia omnicanal i compta amb més de 500 botigues gestionades per més de 2.000 empleats. Ha tancat el seu últim exercici comptable auditat (2016) amb un EBITDA de 10,3 milions d'euros.

El tancament de la transacció està condicionat a l'obtenció de l'autorització de les autoritats espanyoles de defensa de la competència i s'espera que tingui lloc durant el tercer trimestre del present exercici.

L'adquisició s'emmarca dins el model d'innovació, digitalització i creixement de Dominion; al camí cap al compliment del seu Pla Estratègic.

"Ens hem anticipat a la transformació digital i consolidació dels serveis al món industrial; i volem posicionar-nos també com integrador dels serveis de valor afegit per a la llar. És el que anomenem Smart House", ha afirmat Mikel Barandiaran, Conseller Delegat de Dominion. "Creiem en la necessitat d'un punt de venda proper on el consumidor centralitzi la creixent demanda de serveis tecnològics. Phone House també ha apostat recentment per aquesta tendència: pel one-stop-shop de la llar", ha afegit.

La companyia gestionarà Phone House sota el seu model de negoci Smart Innovation, en què la digitalització és clau.

El CEO de Dominion també ha destacat el potencial de desenvolupament d'aquest model a Llatinoamèrica. "Dominion té una forta implantació en països llatinoamericans on pot aplicar el model Smart House", ha dit.

Fernando Urrutia, president de Phone House Espanya, s'ha mostrat satisfet per unir-se "a un grup de gran fortalesa que té clara vocació de creixement i experiència en la digitalització, cosa que suposarà un salt per al projecte Smart House".

Noticias relacionadas

contador