dominion

Dominion ha presentat aquest divendres els seus resultats empresarials dels primers nou mesos. La companyia ha registrat un benefici de 15,4 milions d'euros durant aquest període, cosa que representa un 16% més que l'any anterior. A més, també ha millorat la seva xifra de negoci ajustada fins als 502.600.000 d'euros.

  • 3,48€
  • 5,45%

Aquesta xifra suposa un creixement orgànic al voltant del 8% respecte al mateix període de 2016, amb el qual es manté per sobre del seu objectiu estratègic de créixer orgànicament al 7%.

Aquests creixements es reflecteixen en els seus dos segments d'activitat: les solucions han crescut un 25% i els serveis, gairebé un 22%; la distribució de la facturació per geografies i camps d'activitat està molt en línia amb els últims períodes. De la mateixa manera, la companyia ha comunicat un nivell de cartera superior als 495 milions d'euros.

És important anotar que Dominion manté, i continua millorant, els marges EBITA i EBITDA, que han crescut a l'entorn del 16% respecte al mateix període del 2016.

L'EVOLUCIÓ DELS NEGOCIS

La companyia va tancar l'adquisició de Phone House el passat 29 de setembre, tal com estava previst. I des de llavors ha iniciat el procés d'integració i la definició en detall els dos principals vectors de creixement d'aquesta activitat: el desenvolupament del projecte Smart House i la internacionalització del model a Llatinoamèrica.

El negoci de Serveis Comercials, sota el qual s'integra aquesta nova activitat, presenta un comportament molt positiu i bones perspectives futures, més si és possible després de la incorporació de Phone House i les sinergies que la companyia espera obtenir a partir de l'any que ve.

A l'àrea de Serveis Multitècnics, heretada de l'antiga Abantia, destaquen la plena implantació de les seves plataformes digitals de gestió i la incorporació a l'activitat del manteniment en dues centrals d'Iberdrola. L'experiència i bon fer dels equips de Dominion en la prestació de serveis acaben de ser reconeguts per Dow Chemical, que els ha concedit el Premi a la Qualitat en l'execució de la parada anual de la seva planta de Tarragona.

La resta d'activitats, com les solucions tecnològiques o el camp industrial, continuen en la seva bona dinàmica a un ritme constant.

Tal com ha assenyalat la companyia en un comunitat, són, per tant, 9 mesos amb una tendència positiva i que, ara que cada vegada està més a prop el tancament de l'any, permeten a Dominion visualitzar el compliment dels seus objectius estratègics i dels compromisos que ha adquirit amb el mercat.

Noticias relacionadas

contador